Tietoa

Uudenkaupungin Kunnalliset JHL ry 614

Uudenkaupungin Kunnalliset JHL ry on Uudenkaupungin kaupungin ja sen liikelaitosten palveluksessa olevien ammattiosasto. Jäseniä on myös yksityisistä hoitolaitoksista.

Yhdistys on jäsenen kotipaikka. Yhdistys kokoaa yhteen kaikki sen järjestämisalalla ja toimialueella työskentelevät henkilöt. He ovat JHL:läisen yhdistyksen jäseniä.

Yhdistys toimii jäsentensä palvelussuhteen ehtojen ja työolosuhteiden parantamiseksi ja yhteiskunnallisten etujen ja oikeuksien edistämiseksi. Näiden edunvalvonnallisten asioiden lisäksi yhdistykset järjestävät jäsenilleen vapaa-ajan tilaisuuksia ja koulutuksia.

Yhdistyksessä on tarjolla monenlaisia tehtäviä puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi. Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta ei tarvitse olla, JHL-opistolla koulutetaan tehtäviin. Lisäksi yhdistysten aktiivit ja aluetoimistojen henkilökunta auttavat tarvittaessa.

Tule mukaan

Lähde mukaan yhdistyksemme toimintaan niin voit olla mukana päättämässä, millaista toimintaa yhdistyksemme järjestää, tekemässä aloitteita esimerkiksi alan työehtosopimusten parantamiseksi, osallistua koulutukseen, työpaikkatoimintaan ja vapaa-ajan tapahtumiin.

Jaa sivu:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print